Kommentarer

A Portuguese Agent with Local Coverage

Jag fastade för det personliga och värmen man möts av på Cerro Novo. Vårt erbjudande är unikt och ovanligt personligt. Inga stora gruppvisningar, utan mycket mer individuellt, oavsett vilken budget. Och vi har många nöjda Svenska kunder som numer bor, och njuter av, livet i soliga Algarve!

Jag finns för att hjälpa dig som är nyfiken på att hitta ett perfekt permanent boende, en semesterbostad, eller varför inte en investering, och hjälper till vid kontakten med våra mäklare som finns på plats i Algarve.

Jag finns som support så mycket eller lite som du önskar. Jag kan hänvisa vidare till en av våra säljare för den som är redo för det. Där får du förslag på objekt som kan tänkas passa just dina önskemål. För den som är mer bekväm att få den första informationen på svenska, och få svar på lite frågor innan steget att få förslag på objekt, så står jag gärna till tjänst.

Tveka inte att höra av dig. Jag befinner mig i Stockholm och kan ha kontakt via telefon, mail eller ses över en kopp kaffe.

Väl mött!
Lisa